​Vi er blevet vurderet 4,4 stjerner ud af 5 baseret på mere end 21 anmeldelser på Facebook

​Grovfoder

Hos Varde Maskinstation har vi stor kapacitet og mange års erfaring at trække på, når det kommer til grovfoderområdet – og vi slår gerne knuder på os selv for at skaffe vores kunder det bedst mulige resultat.

Vi ved, hvor vigtigt ensileringsarbejdet er, og derfor sørger vi konstant for at holde både udstyr og mandskab i topform til opgaverne.

Græs

Vi er specialister i græs til grovfoder. Med kapaciteten og det rette udstyr rykker vi ud, når det gælder.

Vi tilbyder blandt andet en omfattende maskinpark, der tillader alle opgaver:

​​

Vores materiel tillader os virkelig at få noget fra hånden, når forholdene er til det.

​​

Komprimering i stak

Komprimeringsarbejdet i stak eller silo er afgørende for kvaliteten af den ensilage, der kommer ud af anstrengelserne. God udjævning i tynde lag og konstant kørsel over hele fladen er meget vigtigt.

Vi kører normalt med en gummiged med silogaffel.

De vejer 16 ton og både fordeler og trykker godt, men stadigt flere af vore kunder har konstateret fordelen ved at have yderligere en traktor i stakken for bedre komprimering. Når vi kører i majs er traktoren yderligere forsynet med dozerblad for bedre fordeling i stakken.

​Transport

Det er vigtigt, at snitteren, som er det dyreste led i processen med bjærgning af grovfoder, ikke holder stille for at vente på en vogn. Derfor har vi en stor og alsidig vognpark, der kan tilpasses det aktuelle behov.

Vi råder over frakørselsvogne i størrelser fra 30 m3 til 65 m3 – og den store 60 m3 Schuitemacher snittevogn, der også kan køre fra.

Du er som kunde selvfølgelig velkommen til selv at deltage med eget udstyr til frakørsel.

Kontakt os for at høre nærmere. Varde Maskinstation kan træffes på telefon 75 22 30 33.

Varde Maskinstation A.M.B.A

Elinelundvej 8, 6800 Varde

Telefon: +45 ​75 22 30 33

E-mail: info@vama.dk