​Vi er blevet vurderet 4,4 stjerner ud af 5 baseret på mere end 21 anmeldelser på Facebook

Kloakmester og maskinstation i Varde og Esbjerg

Varde Maskinstation A.M.B.A. er en moderne og veldrevet virksomhed, der udfører opgaver som landbrugs- og entreprenørarbejde. 

Gennem tiden har vi oparbejdet en stor og vedholdende kreds af kunder, der har vist tillid til vores kompetencer og service, ligesom de har været glade for vores fleksibilitet og hurtig udførelse af arbejdet, når der har været behov for det. 

Vi har således en række dygtige, engagerede og erfarne medarbejdere. Dertil kommer, at vi har en omfattende maskinpark, der kan løse langt de fleste opgaver.

Vi arbejder for landbruget

​Vores landbrugs afdeling har også nogle dygtige medarbejdere, som er klar til at løse opgaver, for vores mange landbrugskunder i blandt andet Varde og Esbjerg, hvoraf de fleste er medlemmer og dermed er medejere af maskinstationen.​

Fordelene ved at være medlem af Varde Maskinstation er at man har indflydelse på driften af maskinstationen gennem generalforsamlingen og bestyrelsen.

Vi holder naturligvis vores maskiner i god stand, hvilket sker gennem investeringer i ny teknologi og køb af nye maskiner. Dertil kommer, at vi har udviklet et alsidigt og omfattende vedligeholdelsesprogram for vores maskinpark.

Og al vedligeholdelse sker på vores eget værksted, som også har en udrykningsbil, såfremt der opstår akut nedbrud på en maskine, der er ude på en opgave.

Kontakt en erfaren maskinfører og kloakmester

​Skal du bruge en kloakmester, så har vores entreprenørafdeling ligeledes veluddannede medarbejdere, der kan klare alt vedrørende kloakering, nedsivning og dræn.

Vores erfarne maskinførere gør os i stand til at løse en lang række forskelligartede entreprenøropgaver. 

Kontakt os på telefon 75 22 30 33 eller e-mail: info@vama.dk, hvis du har brug for en erfaren og professionel kloakmester.

​​

Varde Maskinstation A.M.B.A

Elinelundvej 8, 6800 Varde

Telefon: +45 ​75 22 30 33

E-mail: info@vama.dk